FOOD

Tempeh, wat kan ik ermee?

Tempeh is ook wel een beschimmelde sojakoek. De aanwezige eetbare schimmel is Rhizopus oligosporus, Deze schimmel is na 24 uur al volledig klaar met z’n werk, door het hechten van de sojabonen. Hoe meer beschimmeld , hoe sterker de geur (net als een kaas). In Azië (het komt oorspronkelijk uit Indonesië), wordt het gebruikt als vleesvervanger.… Read More Tempeh, wat kan ik ermee?

RECIPES

Recept: Kaju Kulfi Cashew Fudge > PersonalBodyCenter> Vegan

Een tijdje geleden hadden wij een kleine samenwerking met een bedrijf. Nadat een student ons benaderd had, werd er gevraagd iets vegetarisch/vegan te maken. And vegan it is! Hierbij nogmaals het recept. Het gehele boek is bij het bedrijf te vinden (naam in de titel te vinden), onder de naam PLANT-AARDIG. Ingrediënten 300 gram ongezouten… Read More Recept: Kaju Kulfi Cashew Fudge > PersonalBodyCenter> Vegan