POSTS IN DUTCH

AH REVIEW: STEVIG HAVER BROOD!

Met een omgekeerde foto the post beginnen; goed idee -_-, maar ik had haast en volgens mij kunnen jullie wel zien waar we mee te maken hebben; namelijk het broodnodige! De Appie verkoopt deze kleine bonk en ik vond hem per toeval, toen ik opzoek was naar volkoren brood.

Qua uiterlijk deed hij het een beetje voor me. Ik zie wel vaker dit soort broden en dat betekent vaak dat het maar 2 kanten op kan, rete stevig of zo een glutenvrij-achtig brood. Ik was aangenaam verrast moest ik zeggen.

 

Het brood is qua structuur echt apart. Ik dacht in het begin echt of ik ”hotelbrood” in m’n mond had. Je weet wel, die ”kijk eens hoe healthy ik wel niet ben en toch smaak ik naar toiletpapier en raad eens toiletpapier heeft meer vezels dan dit” vibe. Pas later toen ik er vegetarisch beleg op deed en komkommersalade kon ik het waarderen. Dit brood heeft dus echt beleg nodig en smaakt droog en zanderig zonder iets en dat vind ik jammer! Het komt het meest in de buurt van brood dat uit aardappels is gemaakt. “Huh”? Ja dat bestaat, dit kan je over de grens krijgen in Duitsland. Moet wel zeggen, dat hij qua crunch wel goed was, maar dat is waarschijnlijk omdat hij net uit de oven komt.

Qua prijs vind ik hem erg netjes 1.49 is niet te veel, wel voelde ik me enorm in de maling genomen toen ik de ingrediëntenlijst had doorgenomen. Als ”normale” consument liep ik de winkel in en niet in een ”diëtist-mode”. Dus je denkt, er staat haver dan is het ook haver…………..NEE. Er zat nog genoeg speltbloem doorheen en andere dingen, die er gewoon niet thuishoren. Wederom jammer, want daar koop ik het niet voor.

 

Al met al een vijfje voor de moeite. Ik hou er niet van om als consument misleidt te worden. Het brood heeft beleg nodig om lekker te smaken. Een goed product, hoort ook op zichzelf te kunnen staan.

Dikke kus,

Iamstuffed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *