RESTAURANT

Burgerij Amsterdam, die kan er wat van!

Voor wie de Burgerij nog niet kent (Amsterdam Centraal), nou eerlijk ga er eens heen!

Ik zelf ben niet zo een burger persoon (mits van de FEBO de grillburger),  totdat ik hen tegen kwam. Vaak als ik langs Centraal Station loop, zie ik ze. Een erg mooie plek om te zitten en lekker gezellig. Naast de burger kan je natuurlijk ook lekkere friet krijgen en salade, maar zelfs wraps, voorgerechten en desserts. Ik koos voor een burger en ik moet zeggen (misschien zegt de foto het niet), het broodje was heerlijk!

Je krijgt een lekkere knapperige maanzaadbroodje met rundvlees (zelf kiezen hoe gebakken), ik ging voor medium. Hierop zit sla een gebakken sunnyside- up en een sausje. Het sausje was mayonaise-achtig.

De prijzen zijn goed te doen en ook voor de vegetariërs zit er wat  tussen (gelukkig). Het is zeker een plek waar je kan lunchen of dineren. Ik zelf had al eeuwen de hoop een beetje opgegeven over burgers, omdat ik vaak de grotenketens burgers krijg. Ik vind ze dan te vet, zoutig, kunstmatig en vooral GEEN LIEFDE!

 selectie burgers en een leuk extra, namelijk de burger van de maand

 Ook hier zie je varianten die je eigenlijk bij geen één andere plek kan vinden 😉

 

DUS WIL JIJ VOOR EEN EERLIJKE PRIJS EEN (H)EERLIJKE LUNCH OF DINER? GA EENS LANGS EN WEES NIET TELEURGESTELD!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *