POSTS IN DUTCH

Review: KVARG Framboos voor the gains!

Ik ben meestal niet zo een persoon die zijn oude vertrouwde merk opgeeft, maar deze eet ik al maanden zonder te reviewen #oeps. Dus mag dat veranderen.

Het product

Het merk valt onder Nestlé en heet natuurlijk geen kwark maar kvarg (klinkt een beetje als een natte scheet). Het is op basis van Zweedse receptuur en hoe zij het in Zweden eten. Ze hebben de smaken framboos, vanille, stracciatella en volgens mij ook nog iets met vruchten (oranje verpakking).

Verpakking 

Tja de smaak bepaalt de kleur  van de verpakking, dit is dus framboos en het leuke eraan als je sporter ben dan; de verpakking geeft aan dat het product voor sporters is. Dit door een sporter erop te zetten, de percentage eiwitten etc. Ooh de verpakking is ook duurzaam.

Prijs

Wel prijzig, echt 1,99 tot 2,09 is niet een grap, als een normaal bakje 0,89 cent kost. Tja ik vind het duur!

Voedingswaarde

er zitten zoetstoffen in (niet erg) en daardoor heb je alleen de suiker van de melkproduct en dat is goed! Liefst geen zoetstoffen, maar tja het helpt wel met de smaak. Verder is het 60 kcal voor 100 gram en krijg je 11 gram eiwit. ERG NETJES!

Smaak 

Heel erg mild van smaak, de smaak komt echt van de zoetstoffen en wat sap die erin zit. Soms moet ik denken aan Protein van melkunie, maar die is zonder zoetstoffen en ook niet te eten#sorry, in tegenstelling tot dit. de structuur is ook lekker stevig en dat heb ik echt nodig.

 

Eind conclusie 

Lekker! Maar wel duur, dus maak er geen gewoonte van. Ik heb dit product tijdens het cutten gebruikt en het hielp erg met lekkere trek. In de diepvries zetten en dan smaakt het net als danoontje ijs! Wel is deze smaak en die met chocolade het lekkerst in mijn ogen dan. Vanilla is wat droog.

 

Dikke kus,

Iamstuffed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *