POSTS IN DUTCH

eiwitrepen van de Action, lekker?

Prijs

Ik betaalde 1,55 voor 3 repen en dat is gewoon kei goedkoop. Ze beloven dat de reep minstens 40% eiwitten bevat. Je betaald dus 55 cent per reep en dat is ongeveer de helft van de prijs van andere repen die het goedkoopst zijn bij grote bedrijven. Ik zet er bewust geen bedrijf bij, maar je kan het zelf invullen vermoed ik.

Voedingswaarde

je krijgt per reep 12 gram eiwitten en weinig suikers 6,2 gram en daarvan is nog een deel polyonen (zoetstof). Dit is een reep van ongeveer 110 kcal. Een prima tussendoortje in mijn ogen, maar wel wat klein met 35 gram. Ik zou er zelf 1,5 eten of nog een appel erbij om een beetje extra verzadiging te krijgen. Hij is overigens beter voor het afvallen dan voor het aankomen in mijn ogen. Weinig koolhydraten en vetten in de reep, die je in de bulk goed kan gebruiken, naast de eiwitten natuurlijk.

Uiterlijk & Smaak

Ik vind hem er echt goed uitzien! Dit is een Nederlandse producent en is dus effe verkrijgbaar in de Action. Die dubbele chocolade smaak en uiterlijk heeft deze reep zeker. Een glanzende donkere reep, die een beetje licht is aan de onderkant. Ik heb het gevoel dat ik een goedkope brownie eet en dat is opzich niet verkeerd voor een eiwitreep met deze macro’s. Hij is overigens ook niet poederig.

Nadeel

Zoetstoffen zijn wel aanwezig en niet iedereen vindt dat pleasant. Ook is hij een beetje klein, dus ik denk dat mannen snel 2 repen nodig hebben. Ook jammer, het is niet echt een grote producent en het is effe aanwezig bij de Action, wat ik jammer vind. Want als ze meer soorten hadden van deze producent, dan zou ik dit eigenlijk wel mijn ”go to” reep maken. Als dame heb ik niet zoveel kcal te spenderen als mannen, dus een reep van 250 kcal is voor mij best groot. Ik zeg een dikke “JA” en als je hem eens ziet, zou ik hem zeker proberen.

 

Dikke kus,

Iamstuffed

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *