PSYCHOLOGY

Toen ik nog jong was….

Ik denk dat iedereen wel anders omging met voeding toen hij nog jong was. Als je een zakje chips had gegeten en wat dropjes of smurfen naast je lunch zou je niet flippen, kcal tellen , extra sporten of noem maar op. Wat is er met ons gebeurd?

We hebben een hekel aan rekenen , maar rekenen wel graag elke dag uit (dus 365 dagen per jaar) hoeveel kcal we hebben gegeten???

We gaan sporten doen die we niet leuk vinden , terwijl we vroeger uren lang konden voetballen in de regen of hockey konden spelen.

We eten alleen “schoon” eten met een gekke orthorexia twist, met de gedachte dat je kan afvallen???

We… tja… genieten niet meer, we worden geleefd door regels die opgesteld worden hoe wij moeten leven (volg je me nog)

 

Een rare fitbit die tegen mij zegt loop 10.000 stappen dan ben ik trots op je, maar weetje wat… Ik ben pas weer trots op mezelf als ik mezelf heb gevonden en niet de regels volg van een ander. Dat noem je identiteit krijgen en verrijken. Door alle shit heen om jezelf te vinden en éénmaal gevonden, nooit los laten!

Maar wel zo flexibel zijn om bij te stellen 😉

 

Dikke knuffel,

Iamstuffed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *