FOOD

Melkunie 20gram proteïne toetjes

Kijk melkunie begrijpt mij. Ik moet meestal in spieropbouw tijden 250 gram kwark in de ochtend en 250-500gr in de avond , afhangend van mijn macro’s. Ik zat dus vaak aan zo een grote bakkes, waarvan ik de helft pas later nodig had 🙁

Toen zag ik het 20gram protein, lactosevrij, 200 gram en lekkere smaakjes. Ik was verkocht! Dus daarom een review.

Uiterlijk

Ik zag een bakje waarvan ik vond , dat als ik dat eet ik stoer lijk :p. Donker zwart met felle kleuren van het fruit dat erin zit. Het voelt alsof je eet met een doel!

Ik vind de bakjes erg mooi, chic en ondanks de kille blik toch uitnodigend. Misschien omdat ze iets mysterieus hebben….

Prijs

Ik betaal rond de 1’20 voor zo een bakkes en dat vind ik prijzig. Ik betaal meestal voor 500gram kwark tussen de 0’75 cent en 0’89. Als ik in een blije bui ben 1.29 voor Campina. Voor iemand die elke dag kwark eet vind ik het prijzig en hoop ik eerder op een voordeel verpakking of actie ofzo.

Smaken

De smaakjes zijn bosbessen, papaya, aardbei, framboos en mango met ananas. Ze zijn alle lekker , maar niet overheersend. Het is vooral een dikke massa , waarvan je proeft dat er wat sap van deze vruchten aanwezig is, maar zeker niet mierzoet. Ik vind dit erg handig, want een zoete smaak wil je van je fruit en anders ga je wennen aan te zoet.

 

Voedingswaarde

Je krijgt dus 20 gram proteïne in elke pot. Ook is het zo dat het vet content kan variëren. De één heeft 0.3% de ander 1,1%. Gemiddeld krijg je ongeveer 130 kcal binnen , als je zo een potje consumeert en dat is prettig. De koolhydraten kunnen variëren, maar zijn ook niet hoog.

Eindoordeel

Gerust kopen als je het geld ervoor hebt. Ik heb het niet en doe liever de moeite om of wat whey erin te gooien of gewoon 250 gram uit een bak de scheppen. Ze zijn wel ideaal voor onderweg en als je last hebt van lekkere trek.

Het is je buddy voor spieropbouw en afvallen. Zeker proberen waard!

 

Dikke knuffel,

 

Iamstuffed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *