FOOD

Review vivera broodbeleg

In de supermarkt is het je niet ongaan, dat er variatie is, hallelujjaahh! Gelukkig is Nederland wat aardiger geworden voor vegetariërs en voor vegans…….ja we kunnen niet alles regelen hé :p  Het grote bedrijf vivera heeft meerdere broodbeleg soorten op de markt gezet en dat heeft zelfs een kettingreactie veroorzaakt bij de lidl en aldi om vegetarische broodbeleg te produceren. Ik heb 4 soorten beleg onder de loep genomen en zal je vertellen wat ik ervan vind, ben je er klaar voor, want deze is best eentonig 😮

 Deze was aangenaam lekker! Ik vermijd meestal de echte filet american, want rauwe producten die niet goed vers zijn, zijn erg risky. De calorieën zijn gelijkwaardig aan de normale, maar de kleur is wel erg sterk zeg! Ik nam het op een cracker en proef toch de poederige kruiden erdoorheen. Ik vond dit niet storend, maar misschien andere wel. Ik vind het een goede veilige vervanging.

 

 De paté smaakte ook echt naar paté met een goede kruidensamenstelling en smeerbaarheid. Ik nam dit op ee nwit broodje dat vers was, om het echt goed te proeven. qua energie is het weer gelijk aan de echte vlees variant, maar eerlijk je mist geen vlees hier.

    de vega boterhamworst. Ik ben gee nfan van de vlees variant. Ik vind het ongezond, zout, vet en uitgekookt. En raad eens…..deze doet ook zijn naam aan. Vies ongezond, meel-achtig en gewoon niet smakelijk. Koop dit niet en beter nog produceer dit niet, vivera kan beter andere health producten op de kaart zetten. Als je dit soort beleg wel lekker vind, dan is het misschien het proberen waard. Ik betaalde bijna 2 euro voor afval.

 Lijkt op ham….uhh ja. Smaakt het als ham………NEEE. Het is in mijn ogen hetzelfde als de worst, maar dan in een ander vormpje.

 

Wil je het proberen? je kan het kopen bij de appie en Jumbo.

 

Dikke Knuffel,

Iamstuffed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *