RECIPES

RECIPE: Skinny Pizza Girls!

Ik ben een vrouw en aan mijn voeding ben ik niet zo trouw. Vaak heb ik zin in opgeven en de telefoon te pakken en dan draai ik 0907. Ik wil dan mijn grote lust vervullen. Groot, stevig en gevuld. Mijn hoofd staat op nul en voor ik het weet hoor ik aan de overkant ´´dat is dan 8 euro.´´ Shit een domino-fail als de pest en 1200 kcal verder. Mijn hoofd zegt ja, me broek zegt nah!!

Ik moest hierop iets verzinnen, dus dook ik de schappen in en heb een vrouw vriendelijk ontwerp die tussen de 300-400 kcal zit. een skinny pizza wrap die sneller klaar is en gezonder is. Ik neem je mee in dit recept, maar je kan eigenlijk gewoon eindeloos variëren.

Dikke Knuffel,

Iamstuffed

 

 

  1. neem eerst de wrap
  2. smeer er tomaten saus op
  3. doe er paprika op en tomaten
  4. neem 1 tot 2 plakken kaas en snij in reepjes
  5. doe in de oven voor 5 minuten en klaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *