HEALTH

Waar zit verborgen suikers in?

Veel voedingsproducenten vinden het leuk als jij dik wordt en ziek. Weetje die diabetes en hoge bloeddruk, die kan jij wel hebben en die 2 euro die je eraan uitgeeft ook.  Door de jaren heen zijn er mensen die gevochten hebben voor minder toevoegingen. Zo is ons brood 30% minder zoutig, zonder dat we het weten. Maar zo lief als deze mensen zijn, zo bitchie zijn de mensen die je laten wennen aan zoet, vet, zout en meer suikers. Ik laat jullie vandaag een aantal producten zien, waarvoor je echt mag oppassen. Niet alleen kan het je hoge bloedruk geven en hart problemen, diabetes en zelfs kanker, het kan je ook een KUT gevoel geven. Want gezond zijn kan je namelijk ook voelen.

Alvast veel inzicht gegund!

Dikke knuffel,

Iamstuffed

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *