FOOD

Waarmee gains krijgen in de Mcdonalds?

Mcdonalds staat nou niet echt in mooi daglicht, als het om gezondheid gaat. Toch zijn de opties enorm verbeterd door de jaren. Je kan een gezond ontbijtje, lunch en diner samenstellen en hoef allang niet meer elke keer een big mac in je mond te schuiven. Je moet alleen weten hoe.De kans dat je verzadigde vetten, zouten, suikers en snelle koolhydraten binnen krijgt is hoe dan ook aanwezig. Het is hoe dan ook een gezondere optie dan de andere twee fastfoodketens (kfc en burger king), puur naar het feit dat mcdonalds meer kritiek heeft ervaren, doordat zij een grotere internationaliseringsgraad hebben.

Ik geef jullie vandaag een inzicht in slimme ”gains” keuze. Hiermee bedoel ik dat wanneer jij spiermassa probeert aan te zetten en aan het bulken ben, voor spiergroei, dit goede opties zijn. Ga dit nou niet elke dag doen, want dan gain je risico voor de eerste hulp. Ik kijk naar genoeg eiwitten, weinig suikers en vet.

Hier zijn de mcdonalds voedingsmiddelen voor gains!:

  

Dikke Gains,

Imastuffed

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *