FOOD

review Barebells repen Protein

Oké er is een nieuwe reep op de markt je kan hem vinden bij de body en fit en de Albert heijn. Hij is wat prijzig, maar oohhh zo lekker!!!We hebben in totaal 3 smaken. Namelijk; Caramel Cashew, Cookies and cream en coconut choco.

smaken

Oké, eerlijk niet zo origineel. Het zijn allemaal beroemde smaken, zodat ze snel verkocht worden. In principe niks mis mee, want ze moeten immers blijven bestaan. Ik kan de textuur het besten vergelijken met een lion en bounty.

Verpakking

De verpakkingen zijn in harmonie en zijn vrij chique. Het lijkt dan ook een soort ”premium reep”.

Voedingswaarde

  • elke keer rond de 200 kcal voor een reep van 55 gram en dat is zeker niet mis!
  • Tevens zit er een gezonde hoeveelheid vetten in en zitten er amper koolhydraten in.
  • Je krijgt dan ook 20 gram eiwit
  • minder dan 2 gram suikers

Prijs

Voor een doos bij de body en fit shop betaal je 20 euro voor 12 stuks. Bij de albert Heijn kan je ze per stuk kopen en betaal je al snel rond de 2 euro (zeker niet eronder).

Mijn oordeel

een game changers op de gebied van eiwitrepen. Net als de fullfill repen gewoon oprecht anders qua structuur. Ik heb ook gewoon het gevoel dat ik een lion in mn mond doe gecombineerd met een smartbar. De stukjes elke keer op de reep zijn geweldig! Ik vind ze niet beter dan de crunchy repen van de body en fit of de fullfill repen, maaar deze pakken zeker een goede derde plek!

 

Dikke knuffel,

Iamstuffed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *