SPORTS FITNESS EXERCISE

15 goede nummers om te sporten!

Ook ik heb moeite me ass naar de gym te smijten , maar soms zelfs meer om in the ”mood” te komen om iets uit te voeren. 9/10 keer gebruik ik er muziek voor, anders gebeurt het gewoon niet. Momenteel heb ik 10 nummers, waarvoor ik letterlijk kan opstaan. Deze komen serieus van alle tijden en eeuwen heen, dus verwacht niet de top hits van nu :p

Misschien zit er wat voor je tussen?

Dikke knuffel,

Iamstuffed

SQUAT – Faya & F1rstman ft. I am Aisha

 

Wham! – Wham Rap! (Enjoy What You Do?)

 

Nelly Furtado -Maneater

 

Calvin Harris- Feels

 

Calvin Harris – Lean on

Dua lipa – New Rules

Jason Derulo – Swalla

Igyy azalea – Bounce

The Supremes – You can’t hurry love

Fergie – M.I.L.F.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *