TRENDSPOTTING

Welke kleur je deze 3 maanden nog moet dragen….

Elk kwartaal is er wel eigenlijk een kleur in. Ik ben hier niet zo een fan van eerlijk gezegd. Ik kijk gewoon of het me staat en dan blijft het bij mij in de kast voor mijn werkdagen , om te dragen. Toch moet je niet helemaal boos worden over de ”trends” waarmee ze komen, want wat als er nou iets tussen zit wat jou past?

Kijk dan heb je gewoon dikke Fissa, want je hebt iets extra’s voor in de kast. Wel vind ik altijd dat je op je portemonnee moet letten en laat ik je hieronder bepaalde ”styles” zien en geef ik je tips bij welke winkels je ze het meest voordelig kan halen.  de kleur van de laatste 3 maanden van het jaar is ROOD.                                                                                                                                                                                          

de winkels

  • pull en bear
  • bershka
  • primark
  • mango
  • zara
  • h& m
  • alyssa (amsterdam voor schoenen)

 

Dikke Knuffel,

Iamstuffed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *