FOOD

peanut powder -body en fitshop

Ten eerste: Ik ben niet gesponsord, was dat maar zo (pretty please). Ten tweede: Ik gebruik dit al  bijna 2 jaar en ben gewoon verliefd hierop. Ik kwam dit product ergens in het jaar 2016 tegen en dacht echt ”neee neee, kan gewoon niet, wtf!”. Dus kocht het na mijn trauma ervaring van Waldens Farm. Ik kan oprecht zeggen dat ik nog liever de teen van m’n hond lik dan die pindakaas consumeer, daarentegen zijn de sauzen voor pannenkoeken (sirup) weer heel goed.

Het product

”Natural Pindakaas poeder met alle smakelijke voordelen, 85% minder calorieën en 140% meer eiwitten vergeleken met normale pindakaas! Heerlijk op de boterham, cracker of door een shake of smoothie. Vrij van kunstmatige smaken, zoetstoffen of conserveermiddel.” – Bodyenfitshop

Hij is ook heel erg ”natural” dus je bent iig goed bezig. De smakelijke voordelen als pindakaas uhh…. tja hij smaakt in het begin niet echt naar pindakaas, maar voeg wat zout er aan toe en wat sambal en je hoort mij niet klachen. Ik zelf smeer het gewoon op een broodje, ben niet zo van de shakes met pindakaas.

 

voedingswaarde

Ja gewoon een feestje! de helft zowat voor een normale portie pindakaas en daarmee ben ik dik tevreden. Je hebt immers een gezondere weg gevonden om nog steeds je favoriete product elke dag te eten: guilt free, low fat, high protein en wel helaas wat high carbs, echter wel natuurlijk.

prepareren?

Neem 2 eetlepels pindakaas en voeg wat water toe om het de consistentie te geven van pindakaas. Op mijn advies zou ik er wat vetarme kwark bij doen, 1 lepel, voor meer volume en wat zout en sambal.

aanblik

 In het begin dacht ik wtf en heb ik serieus een paar lepels gewoon zo gegeten. Maar later (kijk maar naar de pot) wist ik hoe en wat en is hij bijna lekker leeg!

Prijs

normaal 4.90. Ik vind het niet duur als je kijkt naar die hippie pasta’s op de markt van noten, biologisch en puur en hier doe je echt lang mee! Mocht je het overwegen, hieronder staat een link!

https://www.bodyenfitshop.nl/food/pindakaas/body-en-fit-superfoods/naturel-pindakaas-poeder/

 

Ik vind het echt een prima product. Kijk wel even op youtube over hoe je dit het beste tot z’n recht laat komen.

Dikke Knuffel,

Iamstuffed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *