FOOD

Clipper tea review green/lemon/ginger

Ik liep in de Jumbo en kon mijn ogen niet van deze leuke verpakking afhouden (goede marketing). Een wat dure thee in mijn ogen (2,50-3 euro), liet mij een fairtrade product zien, die ook nog eens smakelijk zou zijn….

prijs

Ik betaalde 2.59 voor deze 1 kop zakjes. Je krijgt hiervoor 20 zakjes en gezien in iets van 5 kopjes per dag drink, was deze binnen 3 dagen op. Ik vind het best duur, want je kan al voor 1 euro van het huismerk hetzelfde krijgen

smaak

Voor de groene thee liefhebbers een must try, maar voor mij een must die! Ik hou gewoon niet van gember, niet van groene thee en ook niet van warme limoen brrr…… Ik heb de thee zelf opgepimpt met kaneel en flavadrops banaan van Myprotein en alleen dan drink ik het en ik doe er zelfs melk bij! Ja ik weet, ik ben een weirdo. De aanblik en de reuk van de thee is overigens echt niet verkeerd, dus voor de green thee lovers echt een must.

voedingswaarde

Echt jongens, ik heb geen verborgen suikers ontdekt, dus deze is ”safe”. thee heeft meestal 2 kcal aan verwaarloosbare kcal, dus tel deze liever niet .  Voeg je melk en suiker toe, dan is het een ander verhaal.

Trend

de mooie verpakking en style zullen je het laten kopen, echter is het geen wondermiddel en zeker niet beter dan de gewone Pickwick of huismerk thee. Probeer hem maar eens, maar de andere merken zijn net zo goed.

 

Dikke Knuffel.

Iamstuffed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *