HEALTHY HABITS

fuck, Ik kom me bed niet uit!

Ik zie geen licht in me kamer en het is donker als wat, dus denk ik , ik blijf liever liggen ,die leraar kan me wat! Maar als ik dat te vaak doe, heb ik dus echt een probleem. Hoe the fuck kom ik mijn bed uit, op tijd, misschien zelfs nog om te kunnen sporten en iets te maken van mijn dag?

Hieronder een paar tips die mij altijd helpen om uit mijn bed te komen.

Hopelijk heb je er iets aan!

Dikke knuffel,

Iamstuffed

  • zet het alarm verder op , je moet hem dan wel pakken
  • slaap met de gordijnen open
  • geen licht van je scherm van je telefoon
  • maak er een ritueel van
  • laat iemand anders je wakker maken
  • gebruik een warmte licht voor het opstaan (zoals Philips)
  • laat apparatuur automatisch aangaan (tv. radio)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *