PSYCHOLOGY

what are you waiting for?

Ja, jij! waar wacht jij nog op?  Je bent volwassen, heb misschien een goede baan of wil er één en toch, toch zit je in dezelfde shit? Ben je bang dat geld verlies, ben je bang voor een afwijzing of ben je bang voor jezelf? Ik kreeg eens als advies, dat het ergste is wat ze kunnen doen, is nee zeggen. En dat klopt, wat nou als ze nee zeggen? Dan houdt het niet op en zoek je iemand die JA zegt!

En voor die persoon die denkt dat hij géén geld moet investeren, tja heb ik  er nog één.  ” Sometimes you’ve got to spend money, to make money.” Ga eerst in jezelf investeren, dat verdien je. Als je jezelf niks gunt, gaat het al de verkeerde kant op , dat kan ik je persoonlijk vertellen. Dus wil jij die auto, stickers of radio uitzending voor jouw bedrijf, wat van JOUW is en waar JIJ baat mee hebt…..DOE HET DAN!.

Je moet de goede mensen kennen zeggen ze en dat klopt. Ik krijg dingen 10x sneller gedaan als ik mensen ken, maar ik wil andere mensen nog graag ontdekken. Meer zielen , meer vreugde en vooral meer kennis. Als jij het gevoel heb ergers stil te staan in je leven, ga dan ook niet dom als een ezel door. Sta stil en kijk waar het mis is gegaan en pas het aan.

Niemand verdient het om in de shit te staan (Letterlijk en figuurlijk) , dus die het jezelf niet aan. Wees zo lief voor jezelf als voor de puppy, kitten, baby of pony die je hebt. Je grootste vriend ben jezelf, maar ook je grootste vijand. Wie van de twee houd jij dichtbij je?

 

Dikke Knuffel,

Iamstuffed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *