HIGHLIGHT

Dussss, waarom alweer de zoveelste health blog?

Lieve Lezers,

Natuurlijk komen jullie weer met je neus voorbij zo een site die over health, lifestyle, psychologie, love en weet ik veel wat kan gaan. Gaat dit weer zo een fitgirl worden die jullie de les leest over wat je wel of niet met voeding moet doen? Wordt dit weer zo een site waar je moet horen hoe je moet sporten? Ga ik je vertellen hoe jij jezelf in een maatje 36 kan persen…?

NEEEEEEE!!!!!!!!!!

Ik heb zelf van alles mee mogen maken op gebied van voeding en god het was me een rit. Ik heb e-nummers lopen vermijden, te veel gesport, te weinig gesport, té gezond gegeten, te ”dirty” gegeten, ben voor me lengte té dik geweest, maar ook erg dun geweest. ”Ik heb lopen reizen terwijl ik steeds op dezelfde plek was”. Wat dit met mij gedaan heeft?

Het heeft me sarcasme gegeven, het heeft mij humor gegeven (oké nee lieg nu al, had dat al :P) het heeft me minder nerveus gemaakt over hoe het leven zal lopen, het heeft mijn perspectief over voeding verandert , het heeft mij sporten doen vinden die ik écht leuk vind, het heeft mij durf gegeven, maar vooral belangrijk; het heeft mij KRACHT gegeven.

Mijn doel met deze blog is mensen weer terug te brengen naar het oude 🙂

Ik begrijp natuurlijk dat je denkt ”hé, wat bedoelt die gek nou, wat is nou weer het oude?”

Nou ik hoop mensen die een verstoord patroon met voeding hebben, weer terug te brengen naar hoe het was. hoe je het als het ware van ”mama” hebt geleerd. Veelal diëten mensen zo lang, dat normaal eten er niet meer in zit. het ergste vooral is dat ze NIET meer genieten!

ze lopen non stop:

  • calorieën te tellen
  • koolhydraten te vermijden
  • overmatig te sporten
  • eetbuien
  • voedingsmiddelen te vermijden (brood, fruit, halvarine, snoep, gebak)

en nog VEEL meer!

Ik wil zonder veel poes pas jouw KENNIS geven en dat kan over iets psychologisch, dat kunnen recepten zijn, een voedingsmiddel toelichten, fashion bespreken, voedingsschema”s, het hebben over sport,  het hebben over ”gezonde” keuzes en mensen helpen hun gezondheid te verbeteren en een gewicht te vinden die bij hen past 🙂

En over mij? Wie ben ik?

Nou ik ben een diëtist in opleiding. Ik ben 22 jaar en woon ergens in Amsterdam :p

Ik ben dol op muziek (speel zelf gitaar), mijn favoriete muziek is van Queen en mensen zeggen dat ik getrouwd ben met mijn hond (ja, klopt wel).

Ik hoop met deze blog jou de steun te geven, die je mist.

Dikke Knuffel,

Iamstuffed

”we have all BEAN there”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *