VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN [Iamstuffed]
Versie 0.2
Deze pagina is voor het laatst gewijzigd op [27-jan-2023].

Algemene verkoop, levering en betaling van www.iamstuffed.nl

Artikel 1. Definitie
1.1 www.iamstuffed.nl is een online diëtistenpraktijk die troosten, lidmaatschappen, E-books, trainingsschema’s, maaltijdplannen en merchandise verkoopt.

2.2 Het accepteren van een aanbieding, het aanmaken van een account of het plaatsen van een bestelling geschiedt onder voorbehoud van aanvaarding van de toepasselijkheid van deze voorwaarden.

Artikel 2. Relevantie
2.1 De voorwaarden, overeenkomsten en voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, accounts en aankopen bij gebruik van de website ww.iamstuffed.nl

Artikel 3. Overeenkomsten
3.1 Een overeenkomst komt tot stand na acceptatie van de bestelling of account door een klant op www.iamstuffed.nl. www.iamstuffed.nl kan bestellingen weigeren en/of aanvullende informatie opvragen. Als een bestelling niet wordt geaccepteerd, wordt de reden daarvan aan de klant meegedeeld.

Artikel 4. Artikelen
4.1 Gebruikte afbeeldingen zijn ter illustratie. De kleur van de geleverde artikel(en) kan afwijken.
4.2 Het is mogelijk dat er slechts één van de artikelen op voorraad is. Het kan zijn dat het artikel al verkocht is, zonder dat dit zichtbaar is op de site. U ontvangt een e-mailbericht.

4.3 Maaltijdplannen, trainingsschema’s, troosten en E-books zijn digitale producten. De omschrijving wat bij de producten wordt gegeven is wat je krijgt.

Artikel 5. Prijs
5.1 De prijzen van de artikelen zijn in Euro’s. Administratiekosten zijn, tenzij anders vermeld, bij de prijzen inbegrepen. Voor bestellingen vanuit het buitenland gelden afwijkende voorwaarden.
5.2 Voor zendingen naar andere landen dan Nederland is de bijdrage van de verzendkosten landafhankelijk. Vaak zijn deze kosten inbegrepen in de prijs(en) van het/de product(en). (Verzendkosten variëren afhankelijk van verschillende factoren, van pakketafmetingen, verzendtype, gewicht, locatie en meer. Soms wordt forfaitaire verzending toegepast. Forfaitaire verzending is een methode waarbij de kosten van verzending via e-commerce worden bepaald door de grootte van de doos of envelop, in plaats van door het dimensionale (DIM) gewicht van het item/de items die worden verzonden.)
5.3 www.iamstuffed.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor prijsvermeldingen die duidelijk onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer- of drukfouten. Aan onjuiste prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Hetzelfde geldt voor fouten bij het digitaal bestellen van lidmaatschappen, merchandise, E-books, maaltijdplannen en trainingsschema’s.

Artikel 6. Betalingen
6.1 Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de klant een bevestiging per e-mail.
6.2 Betaling geschiedt altijd vooraf en dient voldaan te worden, daarna wordt de bestelling verzonden of digitaal verzonden (E-books, voedingsschema’s en trainingsschema’s). Geheel binnen 7 dagen na besteldatum, tenzij het een product betreft dat buiten Nederland verzonden dient te worden.
6.3 Bij betaling per bankoverschrijving geldt de datum van betaling tot de datum van bijschrijving op de bankrekening van www.iamstuffed.nl.

Artikel 7. Levering
7.1 www.iamstuffed.nl streeft ernaar bestellingen binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van een geldige betaling te verzenden.

7.2 www.iamstuffed.nl streeft ernaar om u na betaling de digitale producten direct toe te sturen. Digitale producten worden gegeven wanneer de transactie succesvol is overgedragen.
7.3 De uiterste levertijd is 7 dagen na ontvangst van betaling, behalve als de producten buiten Europa moeten worden verzonden. Wanneer uw bestelling is verzonden, ontvangt u direct een bevestigingsmail van www.Iamstuffed.nl.
7.4 Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk 7 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht.
7.5 Adressering vindt plaats op basis van de door de klant ingevoerde gegevens. Zorg er dus voor dat de ingevoerde gegevens juist zijn. Indien de gegevens door u niet correct zijn ingevuld, is www.iamstuffed.nl niet aansprakelijk voor verkeerd geadresseerde bestellingen.
7.6 Verzending vindt plaats via PostNL, DHL of Fedex (of anderen). Bij verzending per post/post/pakket ontvangt u het track & trace nummer waarmee u uw pakket kunt volgen. (In sommige gevallen is deze service niet van toepassing)
7.7 www.iamstuffed.nl is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte brievenbusbezorging. Bestellingen kunnen tegen vergoeding per pakketpost worden verzonden.

Artikel 8. Eigendomsvoorbehoud
De eigendom van geleverde producten gaat pas over als de klant de overeenkomst(en) van de geleverde producten respecteert en deze heeft betaald aan www.iamstuffed.nl. Zo niet, dan blijven de producten of diensten eigendom van www.iamstuffed.nl.

Artikel 9. Ruilen of retourneren
9.1 Ruilen van producten is niet altijd mogelijk. Voor handelswaar is het vanwege hygiënische redenen niet mogelijk als het om onderbroeken of levensmiddelen gaat. Overige producten kunnen geretourneerd worden. E-books, maaltijdplannen, trainingsschema’s of consulten kunnen niet geretourneerd worden. Lidmaatschappen kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd.
9.2 Voor retourzendingen gelden de volgende voorwaarden:
Na verzending van je (fysieke product) bestelling heb je 30 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer worden ontbonden en is deze definitief.
A. De goederen dienen in originele staat en ongedragen te zijn, met bijgevoegd kaartje en indien verpakt in de originele verpakking te zitten.
B. Indien u goederen wilt retourneren dient u dit kenbaar te maken aan www.iamstuffed.nl via info@iamstuffed.nl en verdere instructies op te volgen.
D. De kosten voor het terugzenden van de goederen zijn voor rekening van de koper. Ondeugdelijke of gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet geaccepteerd, ongeacht de reden van retourzending.
e. Als tegenprestatie wordt het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) binnen 30 dagen naar u opgestuurd.

9.3 Lidmaatschappen kunnen alleen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Je krijgt 30% terug van de aankoopprijs. Dit komt door het werk dat in het persoonlijk plan is gestoken. En omdat je het product al hebt en het hebt gedownload.

Artikel 10. Aansprakelijkheid
10.1 www.iamstuffed.nl is niet aansprakelijk indien er een defect of schade ontstaat aan uw (fysieke product) bestelling. www.iamstuffed.nl is ook niet verantwoordelijk voor de geestelijke gezondheid of fysieke uitkomst van het volgen van een plan. De volger van een plan is verantwoordelijk voor volledige communicatie met zijn diëtist en het praten over worstelingen, moeilijkheden die zich voordoen tijdens zijn reis. Wij adviseren altijd om multidisciplinair te werken bij chronische ziekten, hormonale problemen of eetstoornissen. Dit betekent dat een diëtist niet voldoende is! Maar liever een huisarts, arts of psycholoog toevoegen.

Artikel 11. Auteursrecht
Alle informatie op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van www.iamstuffed.nl verkochte producten (maaltijdplannen, trainingsschema’s of E-books) te kopiëren, te informeren, te fotograferen of te delen. Van deze site al dan niet verspreiden in welke vorm dan ook. Dit doen is een strafbaar feit en zal worden vervolgd.