OVER ONS

OVER IAMSTUFFED

IAMSTUFFED begon in 2017 met informatieve blogs over voeding en later (2020) met diëtistenbegeleiding en personal training. Queeny (CEO IAMSTUFFED), is gespecialiseerd in sportvoeding, eetstoornissen, PCOS, Endometriose, amenorroe, gewichtsverlies, IBS, gewichtstoename en levensstijlziekten (diabetes I &II , hypertensie en cholesterol).

Queeny zelf kampte zo’n 6 jaar met een eetstoornis. Als er één ding is dat ze van die ervaring heeft geleerd, is dat je relatie met eten, bewegen en je lichaam erg delicaat is.

”Ik zie zoveel mensen worstelen met eten, bewegen en zich niet verbonden voelen met hun lichaam. Je hoeft geen eetstoornis te hebben om daarmee te worstelen!  Ik ben in de positie geweest dat ik geen balans en vrede met mezelf kon vinden met betrekking tot deze elementen. Het kostte me enkele jaren om te begrijpen wat er nodig is om gezond te blijven op fysiek niveau en psychisch. Ik heb nu al jaren mijn balans gevonden en werk als zorgverlener om deze kennis te verspreiden over wat nodig is om het meeste uit je gezondheid te halen, zonder dat het je sociale leven en gezond verstand kost.

Ik hou van de diversiteit van mijn werk. Daarom heb ik geleerd hoe ik mensen kan ondersteunen die het moeilijk hebben en verspreid graag ook kennis. Specifiek het ondersteunen van eetstoornissen, sportvoeding en hormonen (afvallen &zwangerschap) zijn mijn doelgroep. Mijn einddoel is de quote van het bedrijf ”Stop het diëten, voed je geest, wees niet hard voor jezelf en geef het de tijd.”

TEAM

Queeny Borgman

Owner IAMSTUFFED
Uw diëtiste & personal trainer

Member

job function

Member

job function

Member

job function

Member

job function

Member

job function

Member

job function

Member

job function