E-BOOKS (NL)

Vul het contactformulier in als je interesse hebt in onze E-books. (Na het invullen van dit formulier ben je nergens toe verplicht.) Price per E-book €15.

E-boeken

Shredding down (vrouw)

Misschien ben jij de persoon die twintig diëten heeft geprobeerd? Of je bent naar de sportschool geweest, maar hebt geen resultaat gezien. En misschien wel het belangrijkste; je weet wel wat van voeding en bewegen, maar nog niet genoeg om het in de praktijk toe te passen. Dit E-book is er om je inzicht te geven in de wereld van voeding en training. Wat zijn calorieën, wat zijn macro-micronutriënten, hoeveel heb ik nodig, waarom moet ik consequent zijn en geen snelle resultaten willen, hoe lees ik etiketten en waarom is voeding niet alleen gezond en ongezond? Er komt zoveel meer aan bod in dit E-book en het is echt een eye-opener voor de beginner op haar gezondheidsreis! Voor het beste resultaat is het aan te raden dit te combineren met de diëtist.

Shredding down (man)

Ik wil mijn sixpack zien! Heb ik wel een sixpack? Mijn kuiten zijn zo klein! Ik wil over het strand lopen en trots zijn! Dit zijn veel voorkomende verzoeken en vragen in de diëtistenwereld. En die informatie zouden we je natuurlijk bij elk consult kunnen geven, maar dan zijn we 20 consulten verder. Dus daarom kwam dit E-book op de wereld. Voor het beste resultaat is het aan te raden dit te combineren met de diëtist. In dit e-book vind je wat versnipperen is, welke verschillende manieren er zijn, welke macro-micronutriënten er zijn, welke supplementen nodig zijn, hoe je voedseletiketten leest, hoe vaak weeg je jezelf, in welke voedingsmiddelen kun je ontdek welke vitamines en mineralen en waarom je eiwitten nodig hebt tijdens het versnipperen.

Bulking up

Ik moet meer eten om er uiteindelijk gescheurd uit te zien…. Klinkt gek toch? Maar het is de waarheid! Als je meer spiermassa wilt hebben, dan moet je meer eten. En uiteindelijk, als de tijd daar is, begin je te versnipperen. In dit boek krijg je een 101 voor eten! Macro- en micronutriënten, vocht, calorieën, training, hoeveel maaltijden per dag, tips en trucs, clean bulking, dirty bulking, het meten van je lichaamsvet, verschillende lichaamstypes en zoveel meer! Als je klaar bent om te versnipperen, ga dan naar het E-book over versnipperen. Voor het beste resultaat is het aan te raden dit te combineren met de diëtist.

Preggo

Zwanger zijn wordt gezien als een van de meest unieke ervaringen ooit! En inderdaad, het is een buitenaardse ervaring die ook weer zo natuurlijk is. Lopen, eten, slapen en ademen voor twee is een van de grootste verantwoordelijkheden die een mens kan hebben. Daarom is dit E-book hier om je enig inzicht te geven. Niet eten voor twee, wat mag je wel en wat niet, welke prenatale vitamines heb je nodig, kan je nog hardlopen, kan je nog tillen of crosstrainen, hoe ga ik om met misselijkheid en wie moet mij hierin ondersteunen ( multidisciplinair team). Een leuk boek als extraatje voor tijdens je zwangerschap. Voor het beste resultaat is het aan te raden dit te combineren met de diëtist.

Mom life

Ben je voor het eerst mama? Of is dit de tweede keer? Het maakt niet uit waar je begint, want dit e-book helpt je! Uitleg over gewichtsverlies, babyvoeding, borstvoeding, houding, fitheid, diastase en bekkeninstabiliteit komen aan bod. Maar ook: hoe krijg je wat me-time? Moeder worden of moeder zijn, is eigenlijk een nieuwe jij worden. Een versie 2.0. die je naar eigen smaak moet samenstellen. Voor het beste resultaat is het aan te raden dit te combineren met de diëtist.

Chronical diseases

Heeft u diabetes type 2? Of hoge bloeddruk? Hoge cholesterol? Of een combinatie van twee of drie, maar weet je eigenlijk niet waar dit over gaat? Nou, dit E-book gaat je enorm helpen! Al deze ziektes worden behandeld en toegelicht. Daarnaast komen er tips en trucs voor veranderingen in levensstijl aan bod, uitleg over welk voedsel je moet eten, hoe je bepaalde voedingsmiddelen kunt combineren, genetica, invloeden van buitenaf en medicatie voor deze ziekten. Leefstijlinterventie kan veel betekenen voor deze ziekten! Dit is een superhandig boek, als jij de persoon bent die niet graag op een zorgverlener wacht, maar nu wilt beginnen! Voor het beste resultaat is het aan te raden dit te combineren met de diëtist.

Recovery

Een eetstoornis is een coping-mechanisme. Te mager of te zwaar zijn, is een van de symptomen van de ziekte. Maar ook een eetstoornis kan een geïntegreerde gewoonte worden om ermee om te gaan. Je voelt je misschien hopeloos of verloren. Je snapt niet waarom eten (zo’n ‘simpel’ ding dat iedereen doet) fout gaat….
Misschien heb je zelfs het gevoel dat er iets mis met je is.
Je vraagt je ten zeerste af of je ooit aan tafel gaat zitten en met mensen kunt lunchen, zonder je calorieën in je hoofd te tellen en later te compenseren. Dit is wat ik noem (eigenaar Iamstuffed) de nieuwe manier om eetstoornissen te benaderen. Met actieve tips en trucs om eetstoornisgewoonten te verminderen, kritisch kijkend naar je gedrag, maar ook naar jezelf.
En het allerbelangrijkste: een actieve mindset hebben voor herstel. Geen passieve manier van denken. Bijvoorbeeld: ”Het is de eetstoornis, ik kan er niets aan doen.”
Daarnaast komen soorten eetstoornissen aan bod, de dsm-v, verschillende stadia van herstel, verschillende manieren waarop je kunt herstellen en nog veel meer! Voor het beste resultaat is het aan te raden dit te combineren met de diëtist.

Flipping that lifestyle

Alleen leven voor je werk? Of heb je zulke onregelmatige diensten dat je hele gezondheid achteruit gaat? Of ben jij de persoon die geen plezier kan beleven aan sporten? Dan is dit e-book iets voor jou! In dit E-book gaat het om bewustwording van de situatie en hoe je de huidige situatie kunt oplossen. Tips, trucs maar ook leren de lezer een stabiele basis voor hun kwaliteit van leven! De schrijfster zelf (eigenaar Iamstuffed) moest begin 2016 haar leven opnieuw evalueren. Depressie, meerdere burn-outs en een eetstoornis stonden op het menu. En daar uit stappen was niet makkelijk. In de loop van de jaren van herevaluatie zijn er veel aantekeningen opgeschreven met verschillende methoden, perspectieven, CGT- en NLP-technieken om dit boek te vormen. Voor het beste resultaat is het aan te raden dit te combineren met de diëtist.

Getting your period back

Dit e-book is een handboek om weer ongesteld te worden. De eigenaar van Iamstuffed delt met het verliezen van haar menstruatie gedurende meer dan 4 jaar en kreeg het uiteindelijk terug. Dit boek is geschreven uit ervaring, maar ook uit zelfstudie gedurende zes jaar over hormonen, vruchtbaarheid en pcos. Er zijn een paar factoren in het leven die in balans moeten zijn om een gezonde menstruatie te hebben. Deze factoren komen aan bod in dit e-book. Verder wordt de menstruatie zelf uitgelegd, pijnlijke menstruatie, amenorroe, anticonceptie, vruchtbaarheid, pcos, endometriose en zoveel meer!
Het niet hebben van een menstruatie is altijd een teken van je lichaam dat er iets niet klopt. Met consistentie, liefde, geduld en de juiste mindset kan je menstruatie terugkomen! * Voor het beste resultaat is het aan te raden dit te combineren met de diëtist.
Lifestyle kan veel ondersteunen en helpen. Als de situatie zich echter in die staat bevindt die dit niet kan ondersteunen; medische tussenkomst is vereist

How to move your body the right way!

Heb je geduwd en geduwd? Houd je echt niet van oefeningen doen? Denk je dat de sportschool de enige manier is om je doelen te bereiken? Of heb je te veel gesport, omdat je bang bent om ”al het gewicht terug te krijgen”? Dan is dit e-book misschien iets voor jou! Dit is geen boek waarin andere oefeningen worden uitgelegd. Dit is een mindsetboek over waarom je doet wat je doet? Zijn deze angsten echt terecht? Zijn minder inspannende oefeningen ook nuttig? We duiken in jouw overtuigingen en dagen je uit om ze uit te dagen! Dus als je klaar bent met boek, beweeg je je lichaam op een manier waar je voor altijd van zult houden. En forceer het niet!