DIËTIST & WERKWIJZE

Werkwijze

IAMSTUFFED is een Diëtistenpraktijk met het oogpunt om een “one size fits all” handelswijze te vermijden. Elke gender, leeftijd, beroep, cultuurachtergrond en karakter-type mens die door de deuren loopt; heeft iets anders nodig.

We hebben door deze grote verschillen ook 3 opties voor cliënten:

  1. Diëtetiek (wordt vergoed)
  2. Personal training (wij werken met rittenkaarten)
  3. Leefstijlcoaching (via Fysioholland GLI; wordt vergoed)

Deze kunnen gecombineerd worden of los van elkaar uitgevoerd worden.

Wat kun je verwachten?

  1. Bij diëtetiek consulten kijken we naar jouw hulpvraag en welke behandelmethode hierbij past. Dit kan erg wisselen. Van persoonlijk voedingsadvies,
    Weekschema’s, richtlijnen, elimineren/herintroduceren of een app bijhouden. We stellen in elk consult doelen op. Hiernaast nemen we ook in elk consult diverse onderwerpen door om jouw kennis te verrijken. Dit is direct van toepassing op jouw hulpvraag. Dit zal via een PowerPoint toegelicht worden of mondeling. Hiernaast is er ook een whatsapp functie. Er morgen vragen gesteld worden tussen de consulten door.
  1. Personal training voeren wij uit door middel van een ritten kaart. De prijzen verschillen hierdoor ook. Zie het kopje over “personal training&prijzen” om hier inzicht in te krijgen. Je wordt voorzien van een trainingsschema(voor als je niet traint met de trainer). Maar ook is er bij elke training een schone handdoek, flesje water en een eiwitreep. Je wordt voor 60 minuten getraind. Onze visie is dat wij kennis bijbrengen aan cliënten, tijdens hun trainingen. Zodat zij ook zelfstandig verder kunnen. Hiernaast krijg je ook een persoonlijk voedingsschema. Bij elke training krijg jij de keypoints Van hoe jij de oefeningen goed uitvoeren. Daarnaast zijn we flexibel qua locatie. We trainen met je buiten of aan huis. En bij uitzondering in een gym (dit mag niet altijd in alle gyms). En regelen wij al het materiaal voor de training. Je kan 1-op-1 bij ons trainen, maar ook in kleine groepen of grote.
  1. Leefstijlcoaching. De GLI (Gecombineerde Levensstijl Interventie), wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraar. In samenwerking met Fysioholland wordt dit uitgevoerd. Klik op deze link voor meer informatie:

Wij zijn leefstijlcoach en diëtist in dit traject.